Almere City FC - Roda JC Kerkrade  (2-1)  30 september 2022


Roda heeft geen supporters mee. Na een aantal "incidenten" met als druppel enige ongeregeldheden na FC Eindhoven-Roda, heeft de clubleiding besloten alle Rodasupporters te straffen met een bezoekverbod voor deze wedstrijd.


Roda heeft aanvankelijk een overwicht maar Almere scoort. Duijvestijn passeert in twee instanties doelman Moritz die een bal losliet:
1-0, (18').


Een vrije trap van Limbombe bereikt Van de Pavert die de bal bij de tweede paal binnenkopt: 1-1, (21').


In de tweede helft is er een reuze kans voor Vente. Hij kopt vrij voor het doel recht in de handen van de keeper. Tien minuten voor tijd laat Moritz opnieuw een bal los die voor de voeten komt van Poll. Deze schuift de bal meteen binnen: 2-1, (81').

 

 


Opstelling Almere City FC
Damian van BruggenHamdi AkujobiManel Royo CastellThéo BarbetÁlvaro Peña HerreroJosé Pascual Alba Seva70” Thomas PollLance DuijvestijnMarcelencio Esajas46” Tim ReceveurStije Resink60” Maarten PouwelsJeredy Hilterman88” Joey JacobsNordin Bakker

Opstelling Roda JC
Moritz NicolasBoyd Reith82” Guus JoppenNils RöselerTed Van De PavertTerrence DouglasLennard Hartjes62” Teun BijleveldNiek VossebeltPhil Thierri Sieben83” Lennerd DaneelsBryan LimbombeDylan VenteRomano Postema83” Arjen van der Heide

Doelpunten
18' Duijvestijn, 21' Van de Pavert, 81' Poll

Geel
72' Bijleveld, 81' Douglas

Scheidsrechter
Kooij

Toeschouwers
1.428

 

 

 

 


©
Koempels Pleasure Dome