Roda JC Kerkrade - Alfa Sport  (15-0)  11 juli 2020

Roda start goed tegen derdeklasser Alfa Sport. In de vierde minuut opendt Alberg de score door een schot van dichtbij dat via het been van een verdediger langs de doelman gaat. Nog geen minuut later scoort Stassen nadat hij in eerste instantie tegen de doelman schiet.

In de zestiende minuut scoort Stassen opnieuw na goed voorwerk van Alberg. Vlak hierna dribbelt Croux het ziestienmetergebied in en schiet hard binnen: 4-0. Even later scoort hij opnieuw.

Na een klein halfuur stiftt Milts de bal over de keeper van Alfa Sport, die iets te ver voor het doel staat: 6-0. Nog geen minuut schuift Croux de bal langs de doelman. Nadat een harde vrije trap van Croux uiteenspat op de lat, is Stassen alert en kopt hij de bal via de doelman tegen binnen: 8-0.

Tien minuten voor rust breekt Milts door tot in het zestienmetergebied en haalt hij uit met zijn linkervoet. De keeper krijgt nog een hand achter de bal, maar het schot is te hard waardoor de bal langzaam over de achterlijn rolt: 9-0.


Na rust start hoofdtrainer Streppel met een geheel gewijzigd elftal. Ook nu creëert Roda verschillende kansen maar blijven doelpunten uit. Na 20 minuten benut Remans een strafschop, nadat Marinus in de zestien werd neergelegd. Een kwartier voor tijd wordt Remans zelf neergehaald binnen het zestienmetergebied en ook nu benut hij de strafschop: 11-0.

Via een snelle counter komt de bal uiteindelijk bij Vijgen terecht die scoort. Vlak hierna maakt hij een tweede doelpunt: 13-0 waarna Remans zijn derde doelpunt scoort. Een minuut voor tijd plaatst Marinus de bal snoeihard in de linkerbovenhoek: 15-0.Opstelling eerste helft: Novakovic, Senden, Nuhaj, Lambrix, Schlösser, Alberg (1x), Milts (2x), Vanhove, Souren, Croux (3x), Stassen (3x)
Opstelling tweede helft: Hamers, Marzo, Dunkwu, Schmitz, Keulen, Marinus (1x) Bouchouari, Klaasen, Remans (3x), Goppel, Vijgen (2x)
 

Toeschouwers: 0

 

 

 

 


©
Koempels Pleasure Dome