FC Volendam - Roda JC Kerkrade  (1-1)  4 mei 2019


Bij 't gat van Nederland was er bier en vlaai. Roda had 135 supporters mee die een dramatisch seizoen toch nog gezellig wilden afsluiten.
f
oto: Cyril Engels


Roda speelt zonder Engels, El Makrini en Van Eijma. Engels en El Makrini zullen de club verlaten. Volendam dat beter speelt heeft te maken met een sterk keepende Novakovic. Collega doelman Bakker ziet een kopbal van Remans curieus in de linkerbovenhoek
zeilen: 0-1, (21').  
 foto: pro-shots


De vrijgelaten Veerman kopt in de rechterbovenhoek, 1-1, (56'). Met invallers Simakala en Paulissen komt Roda iets beter in het spel. In de slotfase is Volendam gevaarlijk maar zorgt Novakovic er met een aantal mooie reddingen voor dat de stand gelijk blijft. Ook voor Paulissen is dit het laatste seizoen bij Roda.

 

 

Opstelling:

FC Volendam:
Nordin Bakker, Robin Schouten, Marco Tol, Darryl Baly, Gijs Smal, Kevin Visser, Nick Doodeman, Joey Veerman (81. Ties Evers), Rodney Antwi (62. Cas Peters), Anthony Berenstein, Derry John Murkin (54. Boy Deul).

Roda JC:
Novakovic, Schlosser, Werker, Keulen, Vansteenkiste, Souren, Verburgh, Milts (66. Simakala), Remans, Van Velzen, Djim (66. Paulissen)

Scoreverloop:
21'  Remans (0-1)
56'  Veerman (1-1)

Kaarten: geen

Scheidsrechter: Dieperink

Toeschouwers: 2.854


 

 


© Koempels Pleasure Dome