KPD - Home - De multimediale site over Roda JC

 


                                        
                                                              
 
20 november 2017:
13 - 11 - 07
Roda heeft tot nu toe 4 punten minder behaald dan vorig seizoen en 6 punten minder dan twee seizoenen geleden *)


*) Gemeten over dezelfde wedstrijden. Indien niet mogelijk; vervangende best vergelijkbare tegenstander
19 november 2017:
Molenaar wisselt niet en geeft gelijkspel uit handen   >>>
Roda - AZ: 0-1

 

9 november 2017
Vergeet Malki maar
Vanmiddag speelde Roda1 twee maal 30 min. tegen Roda2. Het eerste startte met Kurto, Götz, Werker, Auasar, Vansteenkiste, Rutjes, Milts, Engels, Schahin, Vancamp en Rosheuvel. Wissels waren El Makrini, Kum, Dijkhuizen en Van Peppen. Gustafsson was absent en Malki speelde niet eens mee omdat hij te veel last van een blessure had. In de dramatisch slechte wedstrijd zonder enige beleving werd het 1-1. Voor Roda1 scoorde Vancamp.
Malki kan nu uitkijken naar een andere club in de regio.
7 november 2017:
1FC Köln II - Roda (B-elftal)
Regionalliga west club 1.FC Köln heeft met 5-1 gewonnen van een B-selectie van Roda. Malki die meespeelde werd in de zestigste minuut gewisseld.
5 november 2017:
Zwak Roda breekt na arbitrale misser   >>>
Excelsior - Roda: 1-0
29 oktober 2017:
Dapper Roda houdt knap stand tegen driftig Feyenoord   >>>
Roda - Feyenoord: 1-1

 
26 oktober 2017:
Uit tegen VVSB
Roda heeft een uitwedstrijd geloot in de achtste finales KNVB beker tegen VVSB. De wedstrijd wordt gespeeld donderdag 21 december om 18.30 uur.
25 oktober 2017:
Roda bekert verdiend verder   >>>
Roda - Groningen: 3-1

 

21 oktober 2017:
Weer laatste   >>>
Twente - Roda: 3-0
 
21 oktober 2017:
IN MEMORIAM: ARNOLD HENDRIKS 1937-2017
Arnold Hendriks is vanochtend op 80-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding overleden. De uitvaart is donderdagmiddag in het Parkstad Limburg Stadion.
19 oktober 2017:
Collard spreekt niet meer met Platform
De klankbordgroep Platform die zich kritisch en adviserend opstelt naar de club riep twee weken geleden op tot het aftreden van de Roda-directie. Commercieel directeur Nick Janssen gaf gehoor aan deze oproep. Algemeen directeur Wim Collard vooralsnog niet. Deze wenst niet meer te spreken met Platform. Dat gremium onderhoudt echter nog steeds contact met RVC, STAK en clubeigenaar Frits Schrouff over de toekomstige organisatiestructuur. In deze toekomstvisie blijft de naam van Aleksei Korotaev rondzingen. De schimmige berichtgeving omtrent diens persoon troebleert vooralsnog een juiste inschatting van een reëel perspectief.

 
14 oktober 2017:
Roda profiteert pas laat van slap NAC   >>>
Roda - NAC: 1-0
12 oktober 2017:
Frits laat zich niet foppen
De overdracht van het beheer van de aandelen van Roda-baas Frits Schrouff aan een groep lokale zakenlieden gaat niet door. Donderdag is het plan afgeblazen. De overdracht tegen een "symbolisch bedrag" speelde al langer op de achtergrond. Dionne Wiertz-Buck, afkomstig uit de uitzendbranche en drijvende kracht achter de groep zegt dat beide partijen niet op één lijn zaten over de personen die zitting zouden nemen in het bestuur van FS United, de stichting die de aandelen beheert. Ook de uit Vaals afkomstige fiscaal jurist Volders was participant in de overnamegroep. Nochtans wil Frits Schrouff van zijn aandelen af en houdt hij daarbij nog altijd rekening met een rentree van Aleksei Korotaev.
 
9 oktober 2017:
Einde seizoen Paulissen
Na het nieuws dat Célestin Djim zijn voorste kruisband heeft afgescheurd is uit een nader onderzoek bij Mitchel Paulissen gebleken dat ook zijn voorste kruisband is afgescheurd.
Paulissen verliet in de competitiewedstrijd tegen Sparta in Rotterdam vlak voor rust het veld.
9 oktober 2017:
Nick Janssen sneller weg dan gedacht
Commercieel directeur Nick Janssen zat al langer op de schopstoel. Commerciële targets werden immers niet gehaald. Het triomfantelijke onthaal met Anelka en Korotaev verbloemde de financiële malaise in eerste instantie maar omdat het gedroomde sprookje eindigde in een deceptie kwam er alsnog druk te staan op de directeur commerciële zaken.
6 oktober 2017:
Einde seizoen Djim
Célestin Djim heeft tijdens de oefenwedstrijd tegen Sint Truiden een zware knieblessure opgelopen. De voorste kruisband is afgescheurd en er is een scheurtje in de meniscus. Deze blessure vergt een dusdanig lange herstelperiode dat de aanvaller dit seizoen niet meer in actie zal komen.
 
5 oktober 2017:
Verliespartij tegen oefenpartner Sint Truiden   >>>
STVV - Roda JC: 2-0
5 oktober 2017:
Roda naar categorie 2
Doordat de club voor het tweede meetmoment achter elkaar het voldoende aantal punten wist te scoren, heeft de licentiecommissie van de KNVB de club met onmiddellijke ingang ingedeeld in categorie 2. De club is verheugd met deze uitkomst maar benadrukt dat er in het kader van de continuďteit uiterst zorgvuldig gewerkt blijft worden aan de verdere financiële gezondmaking van de club.
3 oktober 2017:
Bier bij clubs in de eredivisie wordt steeds duurder   >>>
Besparingsplatform Kortingscode.nl onderzocht alle bierprijzen. Het goedkoopste biertje is bij FC Groningen te vinden (€2). Ten opzichte van vorig seizoen zijn de prijzen iets gestegen.
2 oktober 2017:
Eerste driepunter camoufleert armoede   >>>
Sparta - Roda: 1-2
24 september 2017:
Degradatie nu al vrijwel onafwendbaar   >>>
Heracles - Roda: 2-1
 
20 september 2017:
Roda wint gemakkelijk van derdeklasser VV Capelle   >>>
 

20 september 2017:
Korotaev op borgtocht vrij
Na zeven maanden cel is Alexei Korotaev op borgtocht vrijgelaten. De 31-jarige Zwitserse zakenman mag zich vrij bewegen in Dubai maar heeft zijn paspoort moeten inleveren. Ook zijn banktegoeden blijven bevroren.
Het nieuws wordt bevestigd door zowel zijn persoonlijk woordvoerder Antoine Casanova als een goed ingevoerde bron in het rechtssysteem van Dubai.

 
16 september 2017:
Club stort langzaam ineen   >>>
Roda - Willem: 1-3

 
10 september 2017:
Roda verspeelt veel krediet   >>>
Utrecht - Roda: 2-0

 

Alle transfers Roda JC inclusief huur/verhuur spelers   >>>

Alle transfers van afgelopen seizoen   >>>
27 augustus 2017:
Slap PSV spaart zwak Roda   >>>
PSV - Roda: 2-0
18 augustus 2017:
Beter voetbal nog niet beloond   >>>
Roda - Vitesse: 1-3

 
13 augustus 2017:
Zwak PEC reduceert Roda tot figurant   >>>
PEC Zwolle - Roda JC: 4-2

 


 

 

 

 

 


Internet: Http://www.koempel.nl
Contact:
koempeladkoempeldotnl

Google  

 

  Web koempel.nl

|
Foto's|Audio|Overige|Verslagen|Interactief|Links|Calendar