FC Den Bosch - Roda JC Kerkrade  (0-3)  19 augustus 2022


Er gebeurt in het eerste kwartier niet veel totdat Vente de bal in de voeten krijgt gespeeld van de Bossche defensie. Hij omspeelt doelman Van der Steen maar schuift de bal vervolgens naast de verre paal.


Roda houdt een licht overwicht maar weet een aantal goede kansen niet af te maken. De ruim 300 meegereisde supporters doen hun best als twaalfde man.


Ook in de tweede helft blijft Roda de beste kansen houden ondanks dat Den Bosch iets beter in de wedstrijd komt. Een kwartier voor tijd is er licht contact tussen Mulders en Vente binnen de zestien. Beide spelers vallen daarbij. Het blijft twijfelachtig maar scheidsrechter Dieperink ziet er een strafschop in.


Vente schiet de bal links binnen terwijl de keeper naar rechts duikt: 0-1, (78').


Opnieuw een gelukje als Vente vanaf 20 meter via de rug van Van der Heijden in de rechterhoek binnen schiet: 0-2, (81').


Na een combinatie met Limbombe schiet Vente ongeveer vanaf de achterlijn heel knap in de korte hoek: 0-3, (90+3').

 

 


Opstelling FC Den Bosch
Van der Steen; Mulders, Van den Bogert, Ryan, Van der Winden (73' De Groot); Van der Heijden, Ahannach (81' Halilovic), Leijten; Verbeek, Konings, Cordoba (46' Van Bakel)

Opstelling Roda JC
De Boer, Reith, Joppen, Röseler, Douglas, Hartjes, Sieben, (81'  Vossebelt), Emmers, (90' Van de Pavert), Limbombe, Vente, Mallahi (86'  Mpie)

Doelpunten
78' Vente (P), 81' Vente, 90+3' Vente

Geel
22' Mallahi, 31' Verbeek, 56' Van der Winden, 59' De Gier (trainer), 61' Mulders

Scheidsrechter
Dieperink

Toeschouwers
4.023

 

 

 

 


©
Koempels Pleasure Dome