Roda JC Kerkrade - FC Den Bosch  (3-2)  10 december 2021


Het is inmiddels een vaste gewoonte geworden om snel een doelpunt tegen te krijgen. Dat is niet anders in deze wedstrijd. Al na vijf minuten loopt Hornkamp van dichtbij een voorzet van Ahannach binnen bij de tweede paal: 0-1, (5').


Limbombe breekt door over rechts en geeft een afgemeten voorzet op het hoofd van Pflücke die in het verlaten doel kopt: 1-1, (12').


Jensen laat Hornkamp te vrij en De Boer twijfelt of hij uit moet komen. Het gevolg is dat een kopbal van Hornkamp schlemielig over De Boer het doel in buigt: 1-2, (17').


Van Beijnen stapt op buitenspel, dat doet Van Hedel niet, waardoor Pflücke door kan en de bal breed schuift op de meegelopen Vente die de bal maar binnen hoeft te tikken: 2-2, (24').


Pflücke schiet op de paal uit een vrijetrap rand zestien.


Marzo schiet de teruggekaatste bal droogjes binnen: 3-2, (57').

 Opstelling Roda JC
Rody de Boer, Stefano Marzo, Guus Joppen, Richard Jensen, Amir Absalem, Niek Vossebelt, Benji Bouchouari (82´ Robert Klaasen), Patrick Pflücke, Xian Emmers, Bryan Limbombe (78´ Jamil Takidine/90´ Daryl Werker) , Dylan Vente

Opstelling FC Den Bosch
Wouter van der Steen, Jordy van der Winden, Kevin Felida, Steven van der Heijden (79´ Rik Mulders), Jizz Hornkamp, Preben Stiers, Soufyan Ahannach, Teun van Grunsven, Mike van Beijen (71´ Djumaney Burnet), Ryan Leijten (79´ Mohamed Berte), Jorn van Hedel (52´ Stan Maas)

Doelpunten
5' Hornkamp, 12' Pflücke, 17' Hornkamp, 24' Vente, 57' Marzo

Geel
82' Felida, 86' Hornkamp, 90' Klaasen, 90+2' Marzo 

Scheidsrechter
Gerrets

Toeschouwers
Geen

 

 


©
Koempels Pleasure Dome