Roda JC Kerkrade - NAC  (0-0)  10 september 2021


Roda neemt vanf de aftrap het initiatief met Bouchaouri als vormgever en het trio Pflücke, Emmers en Limbombe dat voortdurend opduikt bij centrale spits Vente. Ondanks het overwicht zijn er geen echt grote kansen. Een inzet van Vente wordt van de lijn gehaald terwijl Olij die een elleboog van Jensen heeft gehad net is opgekrabbeld.


Ook de tweede helft is voor Roda. Toch is er voor het eerst dreiging van NAC. Omdat de ruimtes gaandeweg groter worden komt NAC wat vaker op de helft van Roda waardoor het spel op en neer golft En zo golfde het spel op en neer maar een doelpunt blijft uit.


 Opstelling Roda JC
Rody de Boer, Stefano Marzo, Guus Joppen, Richard Jensen, Amir Absalem (Werker 61'), Robert Klaasen, Benjamin Bouchouari, Bryan Limbombe (Cijntje 61'), Patrick Pflücke, Dylan Vente (Vossebelt 90+2'), (Jubitana 74'), Xian Emmers.

Opstelling NAC
Nick Olij, Moise Adilehou, Ralf Seuntjens, Odysseus Velanas, Ayouba Kosiah (59' Bilate), Jethro Mashart, Danny Bakker (Rosler 46'), Yassine Azzagari (Malone 77'), Milan Vanacker (Ligeon 77'), Pjotr Ke, Kerstens (Antonia 58').


Doelpunten
Geen

Geel
54' Absalem 

Scheidsrechter
Van den Kerkhof

Toeschouwers
7.076

 

 


©
Koempels Pleasure Dome