De Graafschap - Roda JC Kerkrade  (4-0)  12 september 2020


Roulaux brengt de bal op riskante wijze terug in het spel met een passje op Luijckx die op zijn beurt naar Lambrix speelt. Deze trapt de bal recht in de voeten van Lieftink die alle tijd heeft om de bal van grote afstand, verwoestend in het doel te jagen: 1-0, (19').


Vijf minuten later krijgt Lieftink de bal opnieuw voor zijn voeten en scoort met een zo mogelijk nog verwoestender schot vanaf iets buiten de zestien: 2-0. (24').


Nadat Ioannou in zijn gezicht is geraakt door een indraaiende schouder van Opoku protesteert Streppel dermate dat scheidsrechter Van den Kerkhof een gele kaart voor de trainer trekt.


Dekker ziet dat Roulax te ver uit zijn doel staat en verstuurt een diepe bal op Van Mieghem die de blunderende doelman simpel uit kan spelen om beheerst binnen te tikken: 3-0, (48').


Een voorzet van Tutuarima komt via Roulaux voor de voeten van Seuntjens die de bal slechts hoeft binnen te tikken: 4-0, (61').


Opstelling De Graafschap
De Boer; Lelieveld, Van Huizen (81. Van Heertum), Van de Pavert, Tutuarima (77. Baas); Lieftink, Dekker (77. Schuurman), Opoku (66. Hamdaoui); Verbeek (81. Konings), Seuntjens, Van Mieghem.

Opstelling Roda
Roulaux; Marzo, Luijckx, Lambrix (67. Jensen), Absalem; Vossebelt, Klaasen, Ioannou (67. Souren), Pflücke; Alberg (68. Remans), Goppel (62. Falkenburg).

Doelpunten
Lieftink (19'), Lieftink (24'), Van Mieghem (48'), Seuntjens (61').

Geel
Luijckx (74')

Scheidsrechter
Van den Kerkhof

Toeschouwers
3.226 

 


©
Koempels Pleasure Dome